Seguidors

dijous, 22 de gener del 2009

ACTIVITATS DEL CASAL RIERA

Al tauló d'anuncis del Casal, es comunica que el dia 3 de febrer començarà un curs de Balls de Saló de 17 a 18,30 h. Les suscripcions es poden fer a la consergeria del Casal (carrer Francesc Layret 65, baixos. Tel. 93 377 47 41 on se'ls ampliarà la informació.
Igualment poden dirigir-se a consergeria tots els que estiguin interessats a fer un curset de Patchwork que es farà de 16,30 a 19,30.

NOU CURSET D'INTERNET


Avui ha començat un nou curset d'internet amb les Sres. Amparo Corona Noguera, Catalina Villar Plaza, MªCarmen Olmo i Antònia Santiago. Per l'interès que demostren, no dubtem que seran unes bones internautes. Es fa evident l'interès del sexe femení per adquirir els nous coneixements en front de la desídia dels homes.
Fins ara sempre ens queixavem dels ordinadors amb que haviem de treballar i des d'avui podem comunicar que se'ns han facilitat quatre ordinadors nous amb pantalla plana que han causat la nostra admiració. La nostra felicitació a l'Ajuntament de Cornellà per haver resolt el problema que veniem arrossegant des que es varen començar aquests cursets al Casal Riera

dimecres, 14 de gener del 2009

Por!!!. de que???

"Ituperqueno!!". Jo dic "jotambe!" així m'agrada més perque es en positiu. Això es el que diu l'infant,quan algú fa quelcom diferent al que es fa quotidianament.
Aquest infant quan diu "jotambe", vol provar a fer això que es diferent. No te por de si podrà fer-ho o no ho sabrà fer, si quedarà bonic o lleig, si serà útil o no servira per res. Solament ho vol fer i estarà content si s'en surt bé, sinò ho provarà mes tard, dos o tres vegades o les que facin falta.
Nosaltres, els que som més grans, ja no som infants-encara que a vegades ho semblem-però hauriem de pensar com ells: no tenir por per si no ens en sortim, per si no sortirà prou be.
Diuen que ningú neix savi, que els grans invents i coneixements s'han assolit picant i repicant moltes vegades al mateix punt.
Així, pensem com els infants i diem "jotambe", llavors algú ens dirà "ituperqueno!"

dissabte, 10 de gener del 2009

LA GOTA D'AIGUA




I tu, perquè no?, li deia una gota d'aigua a una gota de vi amb qui discutia. Com és que tu no pots satisfer les ànsies dels assedegats?. Es diu que jo, no tinc color, no faig olor ni tinc gust però tothom recórrer a mi quan es té una bona set malgrat que vosaltres, les gotes de vi, teniu una coloració vistosa, una bona aroma i un gust agradable que sap donar satisfacció als homes fins fer-els-hi perdre el coneixement. S'us utilitza més per plaer que per necessitat i és evident que s'us valora més que a nosaltres. Els vostres envasos es cotitzen més que els nostres i es guarden curosament. En canvi, l'aigua es llença a dojo. Res, que hi ha coses útils que es menyspreuen