Seguidors

dijous, 17 de setembre del 2009

INICI DELS CURSOS D'INTERNET


Al Casal Riera de Cornellà s'ha començat de nou els cursets trimestrals d'internet després del descans de l'estiu
Aquesta vegada hi participen:
MªTeresa Adell
Remei Calet
Carmen Martínez
Miguel Piedra
No dubtem del seu interès i comfiem que d'aquí a unes setmanes ja començaran a disfrutar de les possibilitats que ofereix internet

dijous, 10 de setembre del 2009

DISTRACCIÓ


Llàstima que llavors ja era massa tard. Quan va arribar l'hora de dinar i la seva mare li digué que ja podia parar la taula, la Jordina se'n recordà que el amics que havien de tenir a dinar havien telefonat excusant-se perquè el marit s'havia esllomat i no es podia moure. La trucada la va rebre quan la mare era a la compra i mentre ella s'ho estava passant bé amb uns amics. S'ho passava tant bé amb aquella colla que a la Jordina se li passà per alt comunicar-ho a la seva mare quan arribà carregada amb el menjar i es posà a la cuina per preparar-lo.
Mentre parava la taula, se n'adonà que si no hagués tingut aquell oblit, la pobra dona s'hagués estalviat de coure tan menjar i que ara tindrien feina a anar-lo consumint. No sabia com començar a dir-li però al final ho va haver de fer, causant-li un bon enuig.
La mare la va renyar, a la noia li va saber greu i acabaren disgustades. Però, com sempre, els disgustos es van esfumant, afortunadament.