Seguidors

dimecres, 6 d’octubre del 2010

FETS D'ESTIU

A les acaballes de l'estiu, cada any Catalunya surt al carrer per recordar la seva derrota contra les tropes castellanes i a l'hora saber reeixir de les cendres amb la seva voluntat de seguir endavant posant-hi tot el seu esforç i adonant-se que és un poble que s'aferra a la vida i lluita per sortir-se'n de les situacions difícils.
A diferència d'anys anteriors, aquesta vegada s'ha vist la manifestació com impregnada d'aquest esperit lluitador i ple d'optimisme. Es veia en l'expressió de la gent i en els escrits de les seves pancartes. Sobretot una que aplegava uns infants sota el lema CREIXEREM EN UNA TERRA LLIURE.
Tot i que en els països civilitzats s'hagi abolit l'esclavatge, en ple segle XXI, encara hi ha gent que ha d'implorar llibertat.
Que aquesta mainada de la manifestació que representa tots els nens que viuen a Catalunya aconsegueixi sentir-se lliure com demanen
.

dissabte, 2 d’octubre del 2010

CURSETS D'INTERNET

El dia 1 d'octubre s'ha iniciat un nou curset d'internet en el que hi participen les senyores:
Trini Romero Ubea
Juana Pulido Repecho
Montserrat Mayor
MªJesús Pérez Rengel
No tenen experiència en ordinadors ni a escriure a màquina però han començat amb molta il·lusió i amb moltes ganes de comunicar-se a través d'internet. Confiem que abans de Nadal ja ho podran fer.