Seguidors

dissabte, 13 d’octubre del 2007

Casals a Cornellà

El Casal Riera és un dels set casals que tenim a Cornellà i així està comptabilitzat per l' Ajuntament a la seva pàgina web. Però creiem que hi han alguns més, això ho estem esbrinant.

D' aquets set casals, tres depenen de l' Ajuntament: Casal Almeda (pot ser el millor de tots), Casal Centre i Casal Fontsanta. Altres tres de la Generalitat: Casal Sant Ildefons, Casal Jaume Nualart i el nostre Casal Riera. El seté, de la Caixa del Penedès.

Que sapiguem només tenen internet els Casals Almeda, Centre i Riera, encara que aquest últim té la sala d' ordinadors fora i de prestat.

Per part nostre, al ser cursets amb un temps determinat i limitat, i no tenir possibilitat de practicar fora d' hora, donem classes de word i desprès internet. Creiem que s'ha de saber comunicarse però primer s' ha de saber escriure bé amb una bona configuració

2 comentaris:

Gent Gran ha dit...

hola soy Fina de Vilassar veo que no as podido ver mi opinion sobre la Navida, es que vi algin error y la saque pero ya esta otravez y ahora con errores y todo hay se queda...ya me haras llegar tu opinion...

Gent Gran ha dit...

Hola,Gracias por el comentario sobre le edicion de mi blog,ya comprobe que al ser la letra grande no se edita bien el texto, ya esta corregido, tiene muchas deficiencias, pero ya no doy mas de si...fina.